LADIES


Ladies en Gentlen Hair Beautystudio is een bekwaamd, moderne kapsalon & schoonheidssalon.
In de salon wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden in haarverzorging, schoonheidsverzorging en visagie.

Wij geloven erin dat uiterlijke schoonheid altijd samengaat met innerlijk goed voelen.
​Persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning staan centraal met behandelingen die u versterkt, waardoor mooi haar en een stralende huid samenkomen.

Heeft u een bruiloft, feestje of gaat u trouwen? Dan bent u bij ons in goede handen, wij verzorgen haar, make-up en nagels. Wij hebben topstylisten en visagiste die ervoor zorgen dat u helemaal klaar bent voor uw gelegenheid. Ook wenkbrauwen laten verven en/of epileren is bij ons mogelijk.

KNIPPEN


Wij van L&G kijken naar de wens, gezichtsvorm, haarstructuur en natuurlijke valling van het haar. Technisch, esthetisch en modisch te werk gaan is waar wij als voor staan. Het gaat om de uitstraling die bij u past.

Vanaf €22.99,- incl. wassen & föhnen

VERVEN


Haren laten verven is erg Afhankelijk van hoe lang u een bepaalde kleur wilt houden, kiezen we samen met u de juiste kleurbehandeling. Wilt u een knallende kleur, maar moet die na een tijdje ook weer verdwenen zijn? Kies dan voor een kleurspoeling. Wilt u een subtiele blonde kleur die wat langer blijft zitten. Onze professioneels denken graag samen met u voor perfecte resultaat.
Vanaf €29.99,- incl. wassen & föhnen

EXTENSIONS


Misschien heb je ook wel eens nagedacht over hairextensions. Misschien wel om je haar te verlengen of om je haar juist voller te maken. Als je stijl haar hebt of haar met een lichte slag, kun je hairextensions nemen. Die zijn er in veel soorten, maten, kwaliteit en kleuren. Het is vooral belangrijk dat je het niet meteen heel erg ziet zitten, ze fijn aanvoelen, mooi blijven en ze je eigen haar niet beschadigen.

Vanaf €274.99,- 150 stuks voor donkerkleur haar
Vanaf €324.99,- 150 stuks voor blond/lichtkleur haar

HIGHLIGHTS


Highlights zijn ontzettend veelzijdig: ze werken namelijk voor elke haarlengte en kleur. Met deze dunne strookjes in je haar zal je kleur een aantal tinten lichter uitvallen dan je basiskleur. Bij ons kunt u gerust hart highlights kunt laten zetten en een kapsel op maat kunt laten knippen. Wij hebben speciale kleur- en kniptechnieken geleerd.

Vanaf €69.99,- incl. wassen & föhnen

BALAYAGE


Balayage geeft uw haar een natuurlijk uitstraling met subtiele kleurverschillen en een glanzende look. Bij ons weten wij precies hoe we uw haar perfect kunnen kleuren volgens de balayage techniek.

Vanaf €119.99,- incl. wassen & föhnen

OMBRÉ


Ombré haar is een haarkleur die van donker naar licht met een subtiel kleurverloop. Dit kan variëren van donkerbruin naar lichtblond tot extreme knalkleuren en ton sur ton haarkleuringen. Ombré is een speciale haarkleurtechniek die alleen door kleurspecialisten toegepast kan worden en uiterste precisie vereist om een prachtig resultaat van een natuurlijk kleur verloop te bereiken.

Vanaf €119.99,- incl. wassen & föhnen

 

Openingstijden
Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 09:00 19:30
Woensdag: 09:00 19:30
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 19:30
Zaterdag: 09:00 18:00
Zondag: Op afspraak

Contact

Telefoon

0412 486 439

BTW-ID: NL216721350B01

KVK: 70030715