LADIES


Ladies en Gentlen Hair Beautystudio is een bekwaamd, moderne kapsalon & schoonheidssalon.
In de salon wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden in haarverzorging, schoonheidsverzorging en visagie.

Wij geloven erin dat uiterlijke schoonheid altijd samengaat met innerlijk goed voelen.
​Persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning staan centraal met behandelingen die u versterkt, waardoor mooi haar en een stralende huid samenkomen.

Heeft u een bruiloft, feestje of gaat u trouwen? Dan bent u bij ons in goede handen, wij verzorgen haar, make-up en nagels. Wij hebben topstylisten en visagiste die ervoor zorgen dat u helemaal klaar bent voor uw gelegenheid. Ook wenkbrauwen laten verven en/of epileren is bij ons mogelijk.

KNIPPEN


Wij van L&G kijken naar de wens, gezichtsvorm, haarstructuur en natuurlijke valling van het haar. Technisch, esthetisch en modisch te werk gaan is waar wij als voor staan. Het gaat om de uitstraling die bij u past.

Vanaf €22.99,- incl. wassen & föhnen

VERVEN


Haren laten verven is erg Afhankelijk van hoe lang u een bepaalde kleur wilt houden, kiezen we samen met u de juiste kleurbehandeling. Wilt u een knallende kleur, maar moet die na een tijdje ook weer verdwenen zijn? Kies dan voor een kleurspoeling. Wilt u een subtiele blonde kleur die wat langer blijft zitten. Onze professioneels denken graag samen met u voor perfecte resultaat.
Vanaf €29.99,- incl. wassen & föhnen

EXTENSIONS


Misschien heb je ook wel eens nagedacht over hairextensions. Misschien wel om je haar te verlengen of om je haar juist voller te maken. Als je stijl haar hebt of haar met een lichte slag, kun je hairextensions nemen. Die zijn er in veel soorten, maten, kwaliteit en kleuren. Het is vooral belangrijk dat je het niet meteen heel erg ziet zitten, ze fijn aanvoelen, mooi blijven en ze je eigen haar niet beschadigen.

Vanaf €274.99,- 150 stuks voor donkerkleur haar
Vanaf €324.99,- 150 stuks voor blond/lichtkleur haar

HIGHLIGHTS


Highlights zijn ontzettend veelzijdig: ze werken namelijk voor elke haarlengte en kleur. Met deze dunne strookjes in je haar zal je kleur een aantal tinten lichter uitvallen dan je basiskleur. Bij ons kunt u gerust hart highlights kunt laten zetten en een kapsel op maat kunt laten knippen. Wij hebben speciale kleur- en kniptechnieken geleerd.

Vanaf €69.99,- incl. wassen & föhnen

BALAYAGE


Balayage geeft uw haar een natuurlijk uitstraling met subtiele kleurverschillen en een glanzende look. Bij ons weten wij precies hoe we uw haar perfect kunnen kleuren volgens de balayage techniek.

Vanaf €84.99,- incl. wassen & föhnen

OMBRÉ


Ombré haar is een haarkleur die van donker naar licht met een subtiel kleurverloop. Dit kan variëren van donkerbruin naar lichtblond tot extreme knalkleuren en ton sur ton haarkleuringen. Ombré is een speciale haarkleurtechniek die alleen door kleurspecialisten toegepast kan worden en uiterste precisie vereist om een prachtig resultaat van een natuurlijk kleur verloop te bereiken.

Vanaf €74.99,- incl. wassen & föhnen

ACRYL NAGELS


Mooie natuurlijk ogende nagels maar net iets langer als u eigen nagel.

Deze behandeling is ook ideaal voor nagelbijters. Wij kunnen u helpen om u natuurlijke nagels weer langer te krijgen. Voor het beste resultaat raden wij u aan om binnen 3 a 4 weken de nagels te laten opvullen.

Nailart, glitters, flakes en steentjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Mooie glamour nagels voor een feestje of fantastische bruidsnagels wij kunnen aan al u wensen voldoen.

Voor deze behandelingen is meer tijd nodig en zal er vooraf met u een prijsafspraak gemaakt worden.

 

Vanaf €64.99,- incl. nail art

GELLAC


Wilt u graag u nagels laten voorzien van een mooie glans of kleur dan is een gellac behandeling ideaal voor u. Als u natuurlijke nagel te dun is adviseren wij een extra gel versteviging.  Mocht u na ongeveer 3 weken de gellac van de nagels verwijderd wil hebben adviseren wij dit door ons te laten doen. Als u zelf de gellac gaat verwijderen kunt u u natuurlijke nagels beschadigen. Wij zorgen ervoor dat u weer van mooie verzorgde of een nieuwe kleur nagels bent voorzien. 

Vanaf €19.99,-

MANICURE


Wij bieden u ook een heerlijke Spa Manicure. Even ontspannen genieten van een heerlijke handmassage, een zachte scrub en een paraffine packing. Ook u nagels worden heerlijk verzorgd en gevijld.

Vanaf €19.99,-

VERWIJDEREN


Wij zijn natuurlijk allemaal heel blij dat gellac dagen zonder beschadigingen blijft zitten. Maar het betekent ook dat het verwijderen iets meer tijd kost dan het verwijderen van normale nagellak.

Vanaf €4.99,- Gellac
Vanaf €19.99,- Acryl nagels

OPVULLEN NAGELS


Kunstnagels groeien uit, ze groeien namelijk mee met de natuurlijke nagel. Hoe snel de nagels uitgroeien verschilt per persoon. Wanneer de kunstnagels uitgroeien zal ook het sterktepunt uitgroeien, waardoor de nagels zijn balans kwijt raken en sneller kan breken. Wanneer u het nagels mooi wilt houden is een nabehandeling noodzakelijk, dit noemen we ook wel opvullen van de nagels.

Vanaf €44.99,-

ONE BY ONE WIMPERS


Wil je ook de perfecte oogopslag zonder mascara te gebruiken? Een echte filmsterren-look? Met de een op een methode worden de wimperextensions aangebracht.

Vanaf €74.99,-

Opvullen 2 weken € 27.49,-
Opvullen 3 weken € 32.49,-
Opvullen 4 weken € 42.49,-

Na 4 weken word er een nieuwe set gerekend

VOLUME WIMPERS


Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. 

Vanaf €94.99,-

Opvullen 2 weken € 34.99,-
Opvullen 3 weken € 44.99,-
Opvullen 4 weken € 59.99,-

Na 4 weken word er een nieuwe set gerekend

 

Openingstijden
Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 09:00 19:30
Woensdag: 09:00 19:30
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 19:30
Zaterdag: 09:00 18:00
Zondag: Op afspraak

Contact

Telefoon

0412 486 439

BTW-ID: NL216721350B01

KVK: 70030715